Warm eten

Direct aan tafel; dagelijks de maaltijd warm bij u thuisbezorgd.

Nog meer gemak bieden wij u met de warme maaltijd. Deze maaltijden worden dagelijks voor u gekookt. De gebruikte ingredienten zijn verser dan vers en komen zoveel mogelijk uit de regio. Dit proeft u. Dagelijks warm bij u thuis bezorgd, zeven dagen per week. Optimaal gemak, want u hoeft niets te doen en kunt direct genieten van een heerlijk warme maaltijd.

Voor-, en nagerechten naar keuze

Elke dag kunt u kiezen uit voorgerechten en nagerechten. U bepaalt zelf wat u kiest, bijvoorbeeld een ambachtelijke soep, vers fruit of beide als voorgerecht. Als nagerecht kiest u één of meer desserts van de menukaart. De keuze is aan u, de voor- en nagerechten betaalt u via uw maaltijdfactuur.

Extra’s op het menu

Per dag staan er voor u drie extra’s op het menu. Bijvoorbeeld een zoute haring, een cake van de warme bakker, een zakje winegums of een poffert. De prijzen staan vermeld op de menukaart. Als u wilt kunt u één of meerdere extra’s bestellen. Eenvoudig, want u betaalt ze via uw maaltijdfactuur. Veel keuze en lekker makkelijk.

Hoe lang is uw eten houdbaar?

Uw maaltijd wordt op de dag zelf warm voor u bereid en na bezorging gaat u direct aan tafel. Het eten is houdbaar tot en met de dag van bezorging.

De warme maaltijd bezorgen we elke dag bij u thuis voor € 8,25 per maaltijd.

Heeft u nog vragen? Wij bellen u terug.

Heeft u nog vragen? Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt binnen een werkdag teruggebeld door één van onze medewerkers.