Over Maaltijdservice Oosterlengte

Een vertrouwde naam waar het gaat om het leveren van gezond én lekker eten. De tientallen jaren ervaring staan borg voor een uitgelezen assortiment aan maaltijden. Ambachtelijk voor u gekookt met verse ingredienten door onze professionele koks. Met gebruik van regionale producten staan er regelmatig streekgerechten op het menu, zoals bijvoorbeeld stamppot ‘dreuge’ bonen of dikke rijst met krenten en rozijnen.

We zijn trots op onze in 2011 nieuw gebouwde hypermoderne keuken en met ruim 50 medewerkers zorgen we met plezier voor een dagelijkse maaltijd bij u thuis. Gevarieerd, want er is keuze uit 3 menu’s per dag. U maakt het compleet met een lekker soepje en toetje als u dat wilt en geniet zo van een heerlijke maaltijd. Kwaliteit is gewaarborgd omdat in onze keukens voedselveiligheid boven alles gaat.

Ook in het geval van dieetwensen kunnen we u een passende maaltijd bezorgen. Neemt u in dat geval gerust contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Voor wie?

Voor iedereen die lekker én gezond wil eten zonder zelf te koken. Al ruim 2.000 klanten gingen u voor. We verwelkomen u ook graag van harte als klant.

Waar bezorgen wij?

Ons werkgebied is Groningen en Drenthe. Uw woonplaats bepaalt welk assortiment we bij u thuis kunnen bezorgen.

Wat koken wij?

Heeft u nog vragen? Wij bellen u terug.

Heeft u nog vragen? Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt binnen een werkdag teruggebeld door één van onze medewerkers.