Koelvers eten

De koelverse maaltijd; eten wanneer u wilt.

U heeft altijd vers eten in huis met onze koelverse maaltijden. Deze maaltijden worden dagelijks voor u gekookt. De gebruikte ingredienten zijn verser dan vers en komen zoveel mogelijk uit de regio. Dit proeft u. De bezorging is drie keer per week op een vast tijdstip. U heeft de maaltijd van de dag altijd al minimaal 1 dag tevoren in huis. Zo eet u wanneer u wilt zonder zelf te hoeven koken. Lekker makkelijk!

Voor-, en nagerechten naar keuze

Elke dag kunt u kiezen uit voorgerechten en nagerechten. U bepaalt zelf wat u kiest, bijvoorbeeld een ambachtelijke soep, vers fruit of beide als voorgerecht. Als nagerecht kiest u één of meer desserts van de menukaart. De keuze is aan u, de voor- en nagerechten betaalt u via uw maaltijdfactuur.

Extra’s op het menu

Per dag staan er voor u drie extra’s op het menu. Bijvoorbeeld een zoute haring, een cake van de warme bakker, een zakje winegums of een poffert. De prijzen staan vermeld op de menukaart. Als u wilt kunt u één of meerdere extra’s bestellen. Eenvoudig, want u betaalt ze via uw maaltijdfactuur. Veel keuze en lekker makkelijk.

Hoe lang is uw eten houdbaar?

Onze maaltijden worden na het koken snel teruggekoeld en en zijn minimaal tot één dag na de maaltijddag houdbaar in de koelkast op 4 graden celcius.

De koelverse maaltijd bezorgen we bij u thuis voor € 6,45 per maaltijd.

Heeft u nog vragen? Wij bellen u terug.

Heeft u nog vragen? Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt binnen een werkdag teruggebeld door één van onze medewerkers.