De prijzen

Wat u voor de maaltijden betaalt is afhankelijk van het soort maaltijd dat u ontvangt. Maaltijdservice Oosterlengte heeft geen winstoogmerk. Dat ziet u terug in onze prijzen. Ons doel is om iedereen die dat wil betaalbaar, lekker én gezond te laten eten. De prijs van de vriesverse maaltijden varieert en is afhankelijk van de ingrediënten. Er is keuze uit ruim 130 verschillende maaltijden. Bij de koelverse en warme warme maaltijden kiest u uit 3 menu’s per dag. Deze maaltijden hebben een vaste prijs.

Wilt u onze maaltijden eerst eens proeven? Bestel dan de Proeftijd, 7 dagen mee-eten met Maaltijdservice Oosterlengte voor slechts € 34,50 per persoon. Klik hier voor meer informatie!

Vriesvers eten

De prijs van de vriesverse maaltijden varieert per soort maaltijd. Er is al een vriesverse maaltijd vanaf € 5,75. De prijslijst kunt u bij ons opvragen.

Koelvers en warm eten

Als u een maaltijd bestelt ontvangt u in ieder geval het hoofdgerecht. Voorgerechten en nagerechten kunt u erbij bestellen. Evenals de extra’s op de menukaart.

Koelvers eten

  • Voorgerecht € 1,20
  • Hoofdgerecht € 6,25
  • Nagerecht € 0,90

Warm eten

  • Voorgerecht: € 1,25
  • Hoofdgerecht: € 7,99
  • Nagerecht: € 0,98

Betaling

U betaalt de maaltijden achteraf per maand. Betaling vindt plaats via een machtiging tot automatische incasso. U ontvangt vooraf een gespecificeerde factuur.

Magnetron

Als u een magnetron nodig heeft kunt u deze bij ons bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Ondersteuning

In veel gemeenten kunt u financiele ondersteuning krijgen als u een laag inkomen heeft. De regeling van de gemeente Oldambt vindt u hier https://www.gemeente-oldambt.nl/zorg-en-inkomen/werk-en-inkomen/onderwerpen/bijzondere-bijstand Veel gemeenten hebben soortgelijke regelingen.

Heeft u hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

 

De regeling van de gemeente Oldambt.

Heeft u nog vragen? Wij bellen u terug.

Heeft u nog vragen? Laat uw naam en telefoonnummer achter en u wordt binnen een werkdag teruggebeld door één van onze medewerkers.